Димитър Добринов

     

 

       Димитър Добринов е нашият отговорник и идеен източник на разнообразните дисциплини и игри в спортните състезания от програмата ни „Активни днес“.

      През по-голямата част от живота си, Димитър се е занимавал с най-различни спортове и активни дейности и като цяло спокойно можем да му поставим диагнозата - хиперактивен.

      Димитър е бивш военнослужещ от специалните части, а понастоящем - треньор и инструктор по динамична стрелба за деца.

      Прегърнал изцяло една от основните цели на нашето сдружение, той е човекът, нагърбил се с нелеката задача да насърчава, да дава пример и да организира различните спортни събития за големи и малки, с които нашето сдружение си е поставило за цел да повдигне духа и тонуса на българската младеж.

      И не е случайно защо точно той пое тази отговорност и се превърна с времето в едно от лицата, представящи тези процеси в нашето сдружение. За Митко активният начин на живот и спорта не са просто хоби или работа, за него те са чувство на дълг, мисия и основна цел в живота. Мисъл, с която заспива и с която се събужда.  Стремеж, който го провокира да търси все по-интересни и нови начини да достигне до сърцата на все повече хора, да ги провокира и да ги накара да се влюбят в активния начин на живот, в доброволчеството, в спорта и да го пренесат всичко това в ежедневието си, сред своите близки, приятели и общество. Той знае, че така те ще се чувстват и изглеждат по-добре и ще могат да бъдат пълноценни и щастливи личности, за една по-добра България!