Как нашите послания достигат до децата?

  Един от основните въпроси, който си задаваме от самото начало на стратиране на нашия проект "Активни днес" e: как нашите послания да достигнат до децата и младежите, без това да е натрапчиво, скучно и досадно?

  Работата с децата ни помага да откриваме все повече и повече отговори на този въпрос, които да прилагаме в нашите последващи инициативи, но между всички тях има един който се явява ключов за децата, докосва ги, мотивира ги и те му се доверяват. Това е личния пример. Чрез него ние предаваме важни послания на нашите деца. Точно затова и в екипа си каним тези хора, които децата харесват, чувстват близки до тях и които вярваме, че притежават добродетели за пример. По този начин влияем позитивно на техните бъдещи избори.

 

 
  Един такъв пример е Ваня Запрянова. ❤️ С Ваня се запознахме по време на нашето спортно събитие олимпиада "Активни днес", където тя беше Ментор на състезателите. Съвместната ни работа прерастна в приятелство и я поканихме като ментор при гостуването ни на ОУ "В. и К. Тютюджан", гр. Пловдив по време на училищния им празник.
  Тя заедно с друг член на екипа ни, Димитър Добринов, успяха да създадат позитивна атомсфера и да изпълнят най-важната ни задача - да вдъхновят децата да бъдат активни и да не спират да спортуват.
  Благодарим на Ваня, на Димитър, на учениците и на учителите за отдадеността, с която работят за нещо по-голямо от нас - бъдещето поколение на България. 🌱🤗